Een mooie huisstijl en website werken mee aan de eerste indruk van de toekomstige klant

Online Branding, een website en huisstijl

Brand - "Een naam, term, symbool of design (of een combinatie), bedoelt om de producten of diensten van een bedrijf te identificeren en te differentiëren van de concurrentie."

Een website is hedendaags niet meer uw visitekaartje online, maar is veelal een omzetgerelateerde marketingstrategie. Wij helpen u om deze strategie vorm te geven en een online identiteit te geven. Door een rijk netwerk aan jonge ondernemers die net als u ambitie en optimisme uitstralen, kunnen wij het totaalplaatje qua huisstijl en vormgeving uit handen nemen. Tevens kunt u bij ons terecht voor al uw zakelijke en promotionele drukwerk en bieden wij verschillende oplossingen voor hosting en domeinnamen.

Webdesign

Bromega houd gebruiksvriendelijkheid en conversie hoog in het vaandel als het gaat om uw website, webshop of webapplicatie. Wij gaan de uitdaging aan om de best haalbare resultaten uit uw website te halen en dit door te zetten. Daarnaast kunnen wij u adviseren en helpen om het rendement van uw site te verhogen. Wij zijn in staat uw klant te verleiden op uw bedrijfswebsite!

Huisstijl

De uitstraling van uw identiteit is belangrijk voor de klant om een vertrouwd gevoel te creëren. Naast het streven naar een perfectionistische vormgeving, weet Bromega deze branding tot in de puntjes te verzorgen en te optimaliseren op het internet. Door ervaring in e-commerce weten wij hoe de klant u gaat herkennen op internet en wij verzorgen dat ook voor u.

Bromega verzorgt huisstijlen en drukwerk tegen lage tarieven