Social media, mobile advertisement, zoekmachines, online branding en identity marketing zijn diensten van Bromega

Bromega. Een team, een missie!

Internetmarketing - "is de marketing van producten of diensten via internet. Tot internetmarketing wordt onder andere gerekend: zoekmachineoptimalisatie, e-mailmarketing, affiliate marketing, weblogmarketing en virale marketing."

Uiteraard is het van belang dat uw website goed en juist gevonden wordt. Door goed in te spelen op zoekmachine optimalisatie, zoekmachine marketing en social media kan dit perfect uitpakken. Maar online marketing speelt ook een grote rol in het krijgen van naamsbekendheid. Online reputatiemanagement is een uitstekende manier om een lange termijn relatie met de klant aan te gaan. Applicaties als Google Analytics en Social Media statistieken helpen daarbij om uw conversie te analyseren en te verbeteren.

SEO & SEM

Organische resultaten uit zoekmachines zijn gratis bezoekers op uw site, daar wilt u dus graag gebruik van maken. Een optimalisatie is benodigd om bezoekers te verwerven die écht geïnteresseerd zijn in uw product. Waar SEO ophoudt gaat zoekmachine marketing verder. Adverteren op Google en gevonden worden op de trefwoorden die voor u geschikt zijn.

Social Media

Bij het creëren van uw online identity is het relevant dat social media als Facebook, Twitter en LinkedIn een belangrijke rol spelen in het beleid en de strategie van het merk. Door diverse campagnes en up-to-date zijn werkt u aan de lange relatie met uw klant en het vertrouwen in uw bedrijf. Wij willen hierbij graag helpen om de beste resultaten te verkrijgen.

E-Commerce

Een website kunt u zien als uw digitale vestiging. Een goede geëxploiteerde webshop kan meehelpen aan een hogere omzet. Alleen al in de eerste helft van 2011 haalde webshops in Nederland een omzet van €4,25 miljard. Dit is een stijging van 10% t.o.v. de eerste helft van 2010. Bromega weet wat er speelt online en wij kunnen u daarom een hogere omzet aanbieden.